Bred kompetens

Behöver du hjälp med att få markarbeten utförda? Då har du kommit helt rätt. Vi på Stockholm Entreprenad & Invest AB är ett företag med såväl lång erfarenhet som bred kompetens när det gäller dräneringar och urschaktningar samt mer estetiska jobb som plattläggning, marksten samt anläggning av trädgårdar. Vi är ett team av riktigt duktiga och professionella medarbetare som med stor kunskap och ett brinnande intresse alltid gör sitt bästa för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Vi arbetar med kunden i fokus

Just kunderna är vår främsta prioritet – är inte kunden glad är inte heller vi glada. När du anlitar Stockholm Entreprenad & Invest AB ska du alltid kunna känna dig trygg med att vi är lyhörda för dina krav och önskemål. Du kan känna dig lugn med det faktum att vi utför arbetet på ett fackmannamässigt och professionellt sätt samt att vi färdigställer projektet inom utsatt tid.

Huddinge med omnejd

Här på Stockholm Entreprenad & Invest AB tar vi naturligtvis både gladeligen och tacksamt emot förfrågningar från hela Storstockholm med omnejd. Vi är flexibla och vi strävar alltid efter att möta våra kunders behov på allra bästa sätt. Tillgänglighet och en tydlig och tillförlitlig dialog med kunderna är av största vikt och en förutsättning för att du ska få det arbete du betalar för. Vill du komma i kontakt med oss går det alltid bra att ringa, maila eller komma förbi vårt kontor – vi uppskattar alltid besök av våra kunder!